Voor haagconiferen bent u bij Haag-Planten.nl aan het juiste adres. Bij haagconiferen moeten veel mensen denken aan een strakke, wintergroene haag. En dat is eigenlijk ook niet zo gek, want haagconiferen hebben verschillende eigenschappen die ze geschikt maken voor zo’n strakke, stijlvolle haag. Haagconiferen hebben allemaal hun eigen voordelen en uiterlijke kenmerken.

Home > Haagconiferen

Toont alle 4 resultaten

Taxushaag / Taxus Baccata

0.0029.95
Opties selecteren

Thuja haag / Thuja occidentalis Brabant

0.004.20
Opties selecteren

Thuja haag / Thuja occidentalis Smaragd

0.003.95
Opties selecteren

Thuja haag / Thuja plicata Gelderland

0.003.95
Opties selecteren

De uiterlijke kenmerken van coniferen

Bij Haag-Planten.nl bieden wij twee soorten haagconiferen aan. Er is bijvoorbeeld de Thuja Plicata Gelderland, dit is een mooie donkergroen conifeer geschikt voor een dichte haag. De Nederlandse naam is Levensboom. Daarnaast is er ook nog de taxushaag. Dit is een sterke, groenblijvende haagplant met een luxe uitstraling. De taxus behoort binnen de categorie de sterkste soort. De haag is gemakkelijk te snoeien en is daardoor erg populair.

Verzorging van een coniferen haag

Als een conifeer eenmaal staat heeft hij eigenlijk weinig tot geen verzorging nodig. De haagconifeer is kei-sterk en heeft alleen bij extreme droogte wat water nodig. De verzorging bestaat uit het snoeien van de haag. Doe dit één tot twee keer per jaar, anders zijn de uitlopers dik en is de kans erg groot dat de heg bruin wordt.

Haagconiferen kopen bij Haag-Planten.nl

Bij Haag-Planten.nl heeft u een keuze uit verschillende coniferen. We snappen het heel goed dat u er misschien toch niet helemaal uitkomt. Daarom kunt u op vrijdag onze kwekerij bezoeken van 8.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag bent u welkom van 8.00 uur tot 12.00 uur. Neem gerust contact met ons op, we staan graag voor u klaar! We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp.